Com participar?

Si tens 18 anys o més:

1.

Escull un número disponible del 000 al 999. Els números estan ordenats de forma correlativa, si el número no està disponible no apareixerà.

2.

Respon correctament la pregunta que et plantegem per poder fer la reserva de número. Quan endevinis la resposta passaràs de pantalla.

3.

Per assignar-te el número hauràs d'identificar-te a través de Facebook o indicar-nos la teva adreça de correu electrònic, d'aquest manera tindrem les dades necessàries per contactar-te si el teu és el número guanyador.

4.

Finalment, et donarem l'opció de compartir la teva participació a la Llumineta. Si ho fas, donaràs l'oportunitat als teus amics de guanyar-la!

Com es farà el sorteig?

La resolució es farà el dia 31 de desembre, i el número guanyador ha de coincidir amb les 3 últimes xifres del primer premi de La Grossa de Cap d’Any. Tenim mil números per escollir, del 000 al 999 inclosos.

I si el número que toca està desert?
Si el número premiat està desert, el número guanyador serà el que més s'aproximi per baix al número premiat, en honor al nom de la nostra comarca.

Condicions per a l'entrega del premi

Recollida i entrega del premi
L’entrega del premi la farà la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort, a les dependències del Consorci de Turisme del Baix Llobregat durant el proper mes de gener (data a convenir). Es farà una fotografia amb la persona premiada i es compartirà als mitjans.

Termini
Passats 15 dies de la comunicació del premi per part del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, si no hem rebut cap resposta de la persona premiada es procedirà a considerar el número desert i a premiar el número més proper per baix.

Premis que no s’entregaran
En cas que la persona premiada sigui menor d’edat es procedirà a considerar el número desert i a premiar el número més proper per baix.